CZUBRYCA CZERWONA 50G
search
  • CZUBRYCA CZERWONA 50G

CZUBRYCA CZERWONA 50G

3,00 zł

3,00 zł 1

Brutto

Stosuje się ją do ciężkostrawnych potraw na bazie soczewicy, fasoli, do mięs baranich i jagnięcych, do zup. Czubrica wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.

Ilość

W kuchni bułgarskiej czubrica jest jedną z najbardziej preferowanych przypraw.

Stosuje się ją do ciężkostrawnych potraw na bazie soczewicy, fasoli, do mięs baranich i jagnięcych, do zup. Czubrica wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.

Czubrica czerwona jest ostrzejsza od zielonej.

Skład mieszanki: sól, papryka czerwona słodka, cukier, czosnek, cząber, bazylia, tymianek, papryka chili.

EMAS009
4 Przedmioty

Zobacz także

Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.