CZUBRYCA ZIELONA 50G
3,50 zł
3,50 zł 1
Brutto
Stosuje się ją do ciężkostrawnych potraw na bazie soczewicy, fasoli, do dań z baraniną i jagnięciną, do zup. Czubrica wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.
W kuchni bułgarskiej czubrica jest jedną z najbardziej preferowanych przypraw.
Stosuje się ją do ciężkostrawnych potraw na bazie soczewicy, fasoli, do dań z baraniną i jagnięciną, do zup. Czubrica wybitnie podnosi smak jajka w jakiejkolwiek postaci.
Czubrica zielona jest łagodniejsza od czerwonej.
Skład mieszanki: sól, cukier, cebula, cząber, czosnek, por, bazylia, papryka czerwona, tymianek, pietruszka, kozieradka, barwnik- ryboflawina.
Zobacz także
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.