WŁOSKIE ZIOŁA DO WERMUTU NA 10L
search
  • WŁOSKIE ZIOŁA DO WERMUTU NA 10L

WŁOSKIE ZIOŁA DO WERMUTU NA 10L

12,00 zł
Brutto

Zioła można dodawać na kilka sposobów: Można je dodać bezpośrednio do fermentującego wina i odcedzić wraz z pierwszym obciągiem wina znad osadu. Można je dodać bezpośrednio do gotowego wina na okres 3-7 dni. W trakcie należy kontrolować smak wina. Gdy aromat będzie zadowalający, zioła należy odsączyć za pomocą worków filtracyjnych. Im dłużej zioła pozostaną w winie tym mocniejszy będzie smak Wermutu. Z ziół można przygotować esencję. W tym celu do butelki 0,5l z gotowym winem należy dodać całą zawartość saszetki ziół i pozostawić na 5-7dni, następnie przefiltrować. Gotową esencję dodajemy powoli do wina które chcemy aromatyzować.

Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

Zioła można dodawać na kilka sposobów:

  • Można je dodać bezpośrednio do fermentującego wina i odcedzić wraz z pierwszym obciągiem wina znad osadu.
  • Można je dodać bezpośrednio do gotowego wina na okres 3-7 dni. W trakcie należy kontrolować smak wina.  Gdy aromat będzie zadowalający, zioła należy odsączyć za pomocą worków filtracyjnych. Im dłużej zioła pozostaną w winie tym mocniejszy będzie smak Wermutu.
  • Z ziół można przygotować esencję. W tym celu do butelki 0,5l z gotowym winem należy dodać całą zawartość saszetki ziół i pozostawić na 5-7dni, następnie przefiltrować. Gotową esencję dodajemy powoli do wina które chcemy aromatyzować.

ARE-S-315
3 Przedmioty

Zobacz także

Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.