DROŻDŻE SPIRIT FERM BAYANUS G995
5,00 zł
Brutto
Aktywne drożdże winiarskie: Cerevisiae Saccharomyces Bayanus, dedykowane do fermentacji świeżych, owocowych win białych jak i czerwonych. Zalecane do restartu przy zatrzymanej fermentacji.
Aktywne drożdże winiarskie: Cerevisiae Saccharomyces Bayanus, dedykowane do fermentacji świeżych, owocowych win białych jak i czerwonych. Zalecane do restartu przy zatrzymanej fermentacji.
Drożdże należy rozmieszać w niewielkiej ilości osłodzonej i ciepłej (30°C) wody w proporcji ok. 1:10, całość pozostawić na ok. 20 minut a następnie dodać do nastawu i wymieszać. Różnica w temperaturze między drożdżami a nastawem nie powinna przewyższyć 10°C.
SPI-R-027
6 Przedmioty
Zobacz także
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.